Pille Enden 14. juuli 2022 07:05
Värsked kartulid, till ja krevetid on ütlemata mõnus suvine kooslus.  Pidulikumal puhul võib salatile veidi kalamarjagi peale panna.  Salatit võib serveerida ka suupistena nii, et lõigata kartulid viiludeks ja tõsta peale kastmega segatud krevetid. Lihtne, kiire ja väga maitsev mõlemal moel! 

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
180 g Jahutatud või külmutatud keedetud krevetid
600 g Keedetud värsked kartulid
1 tk Väike punane sibul
0.5 tk Punane paprika
2 dl Paksem majonees
Till
0.5 tk Värskelt riivitud sidruni koor
0.5 spl Värskelt pressitud sidrunimahl
75 g Rukolalehed
Sool
Must pipar

Valmistamine

1. Külmutatud krevetid sulata ja patsuta majapidamispaberiga kuivaks.

2. Lõika kartulid kuubikuteks või sektoriteks. Koori sibul ja haki üsna peeneks. Haki paprika samuti peeneks.

3. Sega majoneesi hulka sibul, paprika ja hakitud till. Maitsesta riivitud sidrunikoore, sidrunimahla, soola ja pipraga.

4. Sega kastme hulka kartulid ja krevetid. Serveeri rukolehtedega.