Foto: Kristi Rebane
, 21. juuli 2022 13:39
Briti köögiklassika fish & chips saab kodumaise kuue tänu toortatrajahule ja Värskale. Suvist hõngu lisavad kalale noored kartulimugulad, mis maitsevad eriti magusalt ning valmivad palju kiiremini kui talvekartulid.
Kartulite ja kala kõrvale paku majoneesi või valmista hoopis hapukoorekaste, kuhu lõika sisse ka värsket soolakurki. Jahvatatud paprika annab tainale kauni sügavkuldse tooni, kuid võid selle ka retseptist välja jätta.
Edasi lugemiseks:
VÕIDA RAHA!
Telli Õhtuleht Kirjastuse digipakett ja saad
Vaata võimalusi
1 € / kuu11.99 € / kuu
-92%
Osta üks artikkel
Ühe artikli lugemisõigus
3.99
Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (0)