Pidulik rosolje poe külmsupist

Foto: Orkla
Toimetas Manona Paris 12. juuni 2022 12:47

Hiljutisel esitlusel lõi toiduajakirjanike seas lained see, kui lihtsalt valmistas peakokk Allar Oeselg peedipõhisest külmsupist rosoljelaadset salatit, mis mõjus esimeses suvesoojuses nii värskendavalt ja oh kui isuäratavalt!

Big Green Egg ja Dominici restorani peakokk Allar Oeselg kasutas muidu külmsupina mõeldud Põltsamaa Suvesuppi, kuid hakkama saab mistahes purgi külmsupiga, milles peet sees.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad