Pidulik rosolje poe külmsupist

Foto: Orkla
Toimetas Manona Paris 12. juuni 2022 12:47

Hiljutisel esitlusel lõi toiduajakirjanike seas lained see, kui lihtsalt valmistas peakokk Allar Oeselg peedipõhisest külmsupist rosoljelaadset salatit, mis mõjus esimeses suvesoojuses nii värskendavalt ja oh kui isuäratavalt!

Big Green Egg ja Dominici restorani peakokk Allar Oeselg kasutas muidu külmsupina mõeldud Põltsamaa Suvesuppi, kuid hakkama saab mistahes purgi külmsupiga, milles peet sees.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99