Räime-kartulikotletid.

Foto: Ülle Jukk
Margo Pajuste 24. mai 2022 16:00

Räim on Eesti rahvuskala, meie au ja uhkus. Tavaliselt paneb perenaine ta värskelt pannile praadima, aga temast saab ka soolakala – silku. Seda küll päriselus enam väga ei tehta, kuna soolamist asendab sügavkülmik.

Järgnev lugu on rohkem nagu sisendava loomuga sisekõne iseendaga, miks ma võiksin rohkem räime süüa ehk kuidas seletada räime eripära Peipsi rääbisega harjunud eestlasele.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad