Foto: Kai Kodasma
Kai Kodasma 19. mai 2022 16:50

Pehme, mahlane ja ilusa roosa glasuuriga rabarberi-sidrunikeeks on kroon igale kevadsuvisele peolauale. Tänu ilusale roosale glasuurile on keeks kena vaadata, kuid mitte ainult — see ka maitseb suurepäraselt.

Mahlakas rabarber ja sidruni hapukus on magusa šokolaadiglasuuriga hästi tasakaalus. Ka valmistamine on lihtsamate killast — põhikoostisosad on ilmselt igal küpsetajal kapis juba olemas, kokku segamine käib lihtsalt ning jääb vaid kook ahju pista.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad