Foto: Kai Kodasma
Kai Kodasma 19. mai 2022 16:50

Pehme, mahlane ja ilusa roosa glasuuriga rabarberi-sidrunikeeks on kroon igale kevadsuvisele peolauale. Tänu ilusale roosale glasuurile on keeks kena vaadata, kuid mitte ainult — see ka maitseb suurepäraselt.

Mahlakas rabarber ja sidruni hapukus on magusa šokolaadiglasuuriga hästi tasakaalus. Ka valmistamine on lihtsamate killast — põhikoostisosad on ilmselt igal küpsetajal kapis juba olemas, kokku segamine käib lihtsalt ning jääb vaid kook ahju pista.

Edasi lugemiseks:

VÕIDA RAHA!

Telli Õhtuleht Kirjastuse digipakett ja saad

Vaata võimalusi
  • 8 digiväljaande lugemisõiguse
  • Üle 1300 tellijale mõeldud artikli kuus
  • Jagada tellimust 4 sõbraga
  • Võimaluse võita 100 € lisatulu kuus
Näita vähem
1 € / kuu11.99 € / kuu
-92%
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
3.99