Foto: Kai Kodasma
Kai Kodasma 26. mai 2022 12:10

Juustukook on dessert, millest on saanud klassika. Populaarsest maiusest  on valminud sadu variante — küpsetatud, küpsetamata, külmutatud või hoopis mõne erilist nüanssi andva täiendusega. Lisandeid, mida juustukoogi sisse panna, on ilmselt teine sama palju kui retseptegi.

Kuid 27. mail tähistame just mustikatega juustukoogi päeva. Selles on heas tasakaalus kreemine toorjuust, pealmine õhuline vahukoorekiht ja kuhjaga mustikaid, mis annavad mahlasust ja kerget hapukust.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad