KAUG-IDA KOMBEL. Pelmeenid sealiha ja valge kalaga.

Foto: Ülle Jukk
Ülle Jukk 25. aprill 2022 14:22

Pelmeenide kohta esineb meil vaid kaks arvamust: ühed noogutavad ja teised raputavad pead. Eesti köögi üsna hiljutise tulijana on neist kujunenud puhas mugavustoit.

Minu koduköögis on pelmeenid ja omlett need kaks toitu, mis lähevad käiku, kui pole aega mitte midagi muud teha.

Edasi lugemiseks:

VÕIDA RAHA!

Telli Õhtuleht Kirjastuse digipakett ja saad

Vaata võimalusi
  • 8 digiväljaande lugemisõiguse
  • Üle 1300 tellijale mõeldud artikli kuus
  • Jagada tellimust 4 sõbraga
  • Võimaluse võita 100 € lisatulu kuus
Näita vähem
1 € / kuu11.99 € / kuu
-92%
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
3.99