Foto: Kuvatõmmis/Kliendilehed.ee
Sisuturundus
18. aprill 2022, 15:31

Kliendilehed.ee – uus portaal, mis koondab enda alla suuremate toidupoodide sooduspakkumised!

AS Õhtuleht Kirjastus avas märtsi algul uue portaali Kliendilehed.ee, mis koondab enda alla kõik suuremate jaekettide jagatavad kliendilehed – seda kõike veebis ja mugavalt ühes kohas.

Kuna hinnad poodides kasvavad kiires tempos, on mõistlik langetada oma ostuotsused selle järgi, kust sama kauba soodsamalt saab. Portaalis Kliendilehed.ee on võimalik sooduspakkumisi vaadata poodide kaupa, tootekategooriate kaupa või kasutada meelepäraste toodete sooduspakkumiste leidmiseks otsingut. Viimase pooleteise kuu jooksul on lisandunud ka toodete sorteerimise funktsioon (soodushinna ja kampaania järgi), võimalik on otsida tootja järgi (näiteks Lavazza, Tallegg, Huggies) ning toote kaal ja kogus on paremini nimest eraldatud. Avalehel poodide juures on kliendilehtede pakkumiste kuupäevad, et kasutajaks teaksid, millal uut kliendilehte oodata.

„Näeme, et Kliendilehed.ee täidab turul tühimiku – nüüd ei pea iga poe sooduspakkumisi mitmel kõrvuti veebilehel või trükitud kliendilehel võrdlema, vaid saab otsinguga või kategooriate vaadet kasutades info ühes kuvas kätte. Näiteks, kui huvi pakub, mis poes on püksmähkmed soodsaima pakkumisega, leiab selle info lihtsasti Kliendilehed.ee lehelt,“ selgitab Õhtuleht Kirjastuse juhatuse esimees Erik Heinsaar.

Tänu Kliendilehed.ee portaalile on võimalik vältida meeletus koguses sooduspakkumisi tutvustavaid paberlehti, niisiis on see oluline samm ka keskkonna hoidmisel. „Toimuva rohepöörde foonil tundub narr, et trükitakse sadades tuhandetes eksemplarides kliendilehti, mis veetakse postkastidesse üle Eesti ja millest vaid osa jõuab reaalselt inimese silme ette. See on meeletu ressursikulu olukorras, kus kogu asja on võimalik digitaliseerida. Mõistan hästi, miks seni pole poed kliendilehtede tootmist lõpetanud: klientidel on ootus seda infot saada ning hea alternatiiv paberkujul kliendilehtedele on ju puudunud. Õnneks nüüd on see alternatiiv olemas,“ kõneleb Heinsaar.

Esialgu leiab Kliendilehed.ee portaalist vaid toidupoodide sooduspakkumised, kuid arendusplaanide nimekiri on pikk. Tulevikus on plaan lisada ka näiteks ehituspoodide ja apteekide parimad pakkumised.

Tutvu portaaliga Kliendilehed.ee SIIN!