Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
15 minutit + 15 minutit maitsestumiseks
Koostisosad
0.5 tk Punase tšilli kaun
0.5 tk Valge redis
0.5 tk Väike punane sibul
1 spl Oliiviõli
1 tl Valge veini äädikas
0.5 tk Värskelt pressitud laimimahl
4 tk Kirsstomat
1 tk Avokaado
1 spl Hakitud koriandrilehed
1 tk Roheline sibul
Sool
SERVEERIMISEKS
Nacho tšipsid
Valmistamine
1. Lõika tšillikaun hästi õhukesteks viiludeks või haki peeneks. Haki redis ja punane sibul.
2. Sega oliiviõli, äädikas, tšilli, laimimahl ja näpuotsaga soola kausis, lisa redis ja punane sibul ning sega marinaadiga läbi. Jäta 15 minutiks maitsestuma.
3. Lisa marinaadi hakitud kirsstomatid, avokaado, roheline sibul ja koriandrilehed. Maitsesta veel soolaga kui vaja.
4. Tõsta pokaalidesse ja nirista marinaadi peale. Serveeri soovi korral nacho tšipsidega.
Kommentaarid (0)