Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
20 minutit + 1tund 5 minutit ahjus
Koostisosad
500 g Kõrvits
3 spl Oliiviõli
3 spl Värskelt pressitud sidrunimahl
100 g Beebispinat
8 tk Suur röstleivaviil
125 g Sulatatatud juust
150 g Feta või salatijuustu kuubikud
1 dl Kõvem riivitud juust nt parmesan
3 spl Seedermänni- või kõrvitsaseemned
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Kuumuta ahi 175 kraadini. Pane kõrvits tervena küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, tõsta ahju ja küpseta 1 tund või kuni viljaliha on pehme.
2. Poolita kõrvits ja eemalda seemned. Tõmba viljalihast lusikaga laastud ja pane kaussi. Maitsesta õli, sidrunimahla, pipra ja soolaga. Sega hulka väiksemaks rebitud spinatilehed.
3. Määri leibadele sulatatud juustu. Tõsta peale kõrvitsasegu ja pane juustukuubikud.
Puista peale riivjuust ja seemned. Küpseta 200-kraadises ahjus 5-7 minutit. Serveeri kohe.
Kommentaarid (0)