Idandid aitavad toitu muuta vitamiinirikkamaks
Foto: Unsplash, 12. november 2021 11:27
Sügisel ja talvel saab toite vitamiinirikkamaks muuta, kui lisada neile erinevaid meelepäraseid idandeid. Erinevad idandid annavad erineva maitsenüansi. Nii saab näiteks kressi või lutserni idanditega toidule anda vürtsi, mungoa idandid aga sobivad neile, kellele meeldib mahedam maitse.

ESMASPÄEV
Energiat: 2011 kcal
Edasi lugemiseks:
Digipaketiga saad ligipääsu Õhtulehe, Naistelehe, Tiiu, Nipiraamatu, Käsitöö, Kodukirja, Toidutare, Eesti Ajaloo, Eesti Metsa, Kalale! Looduses ja Ristiku Ristsõnade tasulistele artiklitele. Lisaks saad lugemisõigust jagada 4 sõbraga. Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (0)