Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
300 g Kukeseened
400 g Veisesteik
2 spl Või
3 tk Värske soolakurk
500 g Väikesed keedetud kartulid
2 spl Hakitud till
KASTE
2 dl Hapukoor
1 dl Hakitud roheline sibul
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Valmista kõigepealt kaste. Püreesta roheline sibul ja hapukoor saumikseriga ning maitsesta soola ja pipraga. Pane salati valmistamise ajaks külmkappi.
2. Prae kukeseeni kuival pannil seni kuni neist on vedelik aurustunud. Tõsta pannilt ära.
3. Prae veisetsteiki pannil võis sõltuvalt tükist 2-3 minutit kummaltki poolt. Maitsesta soola ja pipraga. Võta pannilt ja keera fooliumisse. Viiluta kurgid.
4. Poolita kartulid või lõika neljaks ja prae võis kuldpruuniks. Pane pannile tagasi seened, sega kartulitega ja kuumuta läbi. Maitsesta soola ja pipraga.
5. Pane taldrikule kartuli-seenesegu ja viilutatud soolakurgid. Lõika veiseliha õhukesteks viiludeks ja tõsta salatile. Puista peale tilli ja nirista peale kaste.
Kommentaarid (0)