Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min
20 minutit + 30 minutit külmkapis
Koostisosad
3 tk Keedetud kartul
1 tk Keedetud porgand
4 tk Keedetud muna
3 tk Värske soolakurk või värske kurk
8 tk Redis
2 tk Rohelise sibula vars
0.5 dl Hakitud till
0.5 dl Hakitud petersell
SUPIPÕHI
1 l Pett
1 spl Dijoni sinep
1 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
Sool
Must pipar
SERVEERIMISEKS
1 punt Ürdid või võrsed
1 spl Kooritud kanepiseemned või muud meelepärased seemned
Valmistamine
1. Haki kartulid ja porgandid. Eralda keedumunadel kollased ja valged. Haki valged, sega kartulite ja porganditega. Lisa hakitud kurgid, redised, roheline sibul ja ürdid. Maitsesta soola ja pipraga.
2. Töötle munakollased koos vähese peti ja sinepiga saumikseriga ühtlaseks pastaks, sega ülejäänud petiga ning maitsesta sidrunimahla, soola ja pipraga. Pane vähemalt 30 minutiks külmkappi maitsestuma.
3. Jaga köögiviljad taldrikutesse ja kalla pett peale. Kaunista ürtide või võrsetega ja puista peale kanepiseemneid.
Kommentaarid (0)