Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min
20 minutit + sibula marineerimisaeg
Koostisosad
2 tk Suur vormileivaviil
Maitsestamata toorjuust
2 tk Küps avokaado
Rohelised salatilehed
0.5 tk Laim
150 g Külmsuitsulõheviilud
MARINEERITUD SIBULAD
1 tk Suur punane sibul
0.5 dl Valge veini äädikas
0.5 dl Vesi
3 spl Suhkur
1 tl Sool
Valmistamine
1. Kõigepealt, kasvõi eelmisel päeval, pane sibularattad marinaadi. Lõika puhastatud sibul õhukesteks viiludeks. Pane marinaadiained väikeses potis keema ja vala sibulatele. Tõsta jahtuma ja maitsestuma.
2. Lõika vormileivast pikuti kaks suurt viilu ja määri rikkalikult toorjuustu peale. Rebi salatilehed veidi väiksemaks ja aseta leivale. Poolita avokaadod ja lõika viljaliha viiludeks. Pigista kohe laimimahla peale, et säiliks avokaado värske roheline värv.
3. Tõsta viilud salatilehtedele. Aseta leibadele lõheviilud ja nendele nõrutatud sibularattad. Puista röstitud sibulad peale.
Kommentaarid (0)