Nädala menüü

NÄDALAMENÜÜ | 11.–17. jaanuar: mõnusad miinuskraadid meelitavad õue toitu valmistama 

Jane Maastik, toitumisnõustaja, eile 08:28
ÕuegrillFoto: Jaan Heinmaa

Eestimaa talved on soojad, paar mõnusat miinuskraadi meelitavad ka talvel õue toitu valmistama. Nii on tuulevaiksed talveilmad igati sobivad nii liha kui ka puu- ja köögiviljade grillimiseks. Seda enam, et sageli on talvine grillimine palju nauditavam ja grillilt tulev liha ning köögiviljad palju maitsvamad. Kellele aga sobib talvel soojas toas toitu rohkem valmistada kui väljas lumehanges, saab grillroad ka köögiahjus valmis küpsetada. 

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

06.00.2021
NÄDALAMENÜÜ | 4.–10. jaanuar: nagu ikka algab aasta lubadustega – muuta toidulaud tervislikumaks
16.11.2020
NÄDALAMENÜÜ | 14.–20. detsember: suvehõngulised jõuluroad toovad maitset ja põnevust
09.11.2020
NÄDALAMENÜÜ | 7.–13. detsember: värske mahla jõul tugevam immuunsus
02.11.2020
NÄDALAMENÜÜ | 30. november – 6. detsember: vürtsid aitavad külmetushaigusi eemal hoida ja loovad meeleolu