Nädala menüü

NÄDALAMENÜÜ | 8.–14. juuni: suvel tahaks köögivilju lisada kõigile roogadele (1)

Jane Maastik, toitumisnõustaja, 10. juuni 2020, 12:11
Foto: Jaan Heinmaa

Suvel tahaks köögivilju lisada kõigile roogadele. Ka neile, mida tavapäraselt oleme harjunud valmistama lihast.  Maitsvaid kotlette võib valmistada aga hoopiski lihata või asendades osa lihakogusest köögiviljadega. Kotlettidesse võib lisada veel teisigi toiduaineid. Nagu näiteks seeni, tera-või puuvilju ja seemneid. Kotlettide kõrvale võib serveerida külma kastet või värske köögivilja salatit hapukoorega. Toitev ja maitsev toidukord ongi valmis. 

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

1. juuni 2020, 08:22
NÄDALAMENÜÜ | 1.–7. juuni: C-vitamiinist rikkad tervistavad toidud noortest kuusevõrsetest
25. mai 2020, 08:08
NÄDALAMENÜÜ | 25.–31. mai: kodumaiste ürtidega tervislikum toit
18. mai 2020, 08:11
NÄDALAMENÜÜ | 18.–24. mai: toidud kevadistest taimedest tehtud pestoga
11. mai 2020, 07:39
NÄDALAMENÜÜ | 11.–17. mai: kasuta toiduks ära eelmise suve varud, et kapis ruumi teha