Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Uudised
3, 2, 1 – GRILLIHOOAEGA ALUSTA! 5 eduka sütelküpsetamise alustõde
RABARBER PALUB KOOKI TEHA! Toidutare lihtsamad, maitsvamad ja menukamad rabarberikoogid
SÄÄSTUJUHT | VANAD LEMMIKUD UUES KUUES: krõmps kapsa-hakklihahautis ja pikkpoiss rohelises rüüs
Väärindame vana kartulit
TERVISTAV NAAT 10 MOEL: valmista naadivõrsetest pestot, omletti, kooki ja moosi!
KUUS RETSEPTI: salatikastmete pillerkaar kroonib kerget kevadist kõhutäit
SÄÄSTUJUHT | Võta või varuks: poed, kus pakk võid maksab 1,19 eurot, kilo seapraadi 3,99 eurot ja kilo juustu 5,98 eurot
(2)
1, 2, 3 JA VALMIS! Juustupirukas prosciutto’ga
SISUTURUNDUS
Rohkem
Telenägu Anneli Lahe: „Tahtsin vaadata, et kas ma nädalaga saan selle seeliku luku kinni! Sain!“
Emadepäev Fra Mare spas: üllata ema erilisel päeval luksusliku puhkusega!
SUUR MAITSETEST | Otsime hummust, millel on maitsesügavust ja määritav tekstuur
EI SAA VÕÕRSIL ILMA EESTI TOIDUTA! „Iga kord läksin tagasi kohvritäie toidukraamiga ja värisesin piiril.“
(4)
SÄÄSTUJUHT | TOITEV JA MAITSEV: sardellipanniroog ja põhjata hakklihapitsa
PRANTSUSE KÖÖK: mida pakuvad gurmeenädalad Goût de France? Millist prantsuspärast rooga võiks kodus teha?
KAHVEL KOLIB: selgus 2024. aasta Eesti toidupiirkond
SÄÄSTUJUHT | Võta või varuks: poed, kus kilo sidruneid maksab 78 senti, kilo friikaid 2,25 eurot ja kilo sardelle saad kätte 3,58 euroga
SÄÄSTUJUHT | LIHTNE JA KERGE: kapsaomlett ja spargli-fetasalat
VÄÄRIB PROOVIMIST: mida teha kikerhernest + nipid maailma parima hummuse valmistamiseks
Kolm retsepti: umbrohutoidud, mis on täis turgutavaid vitamiine ja lummavaid maitseid
KUNI 50% VÄHEM SUHKRUT | Sirje Potisepp: tootjad on juba kaheksa aastat magusat koomale tõmmanud enne igasugust suhkrumaksu
(8)
SÄÄSTUJUHT | Võta või varuks: poed, kus pakk võid maksab 99 senti, karp mune 1,38 eurot ning köögivilja saad kätte poole odavamalt
Katseta kodus: Anu Saagimi täiuslik tassikook
ANGERJAS: kui kaua meil söömisrõõmu veel jätkub? Mida valmistada kohast?
(1)
SÄÄSTUJUHT | VÄRVIKAD VORMIROAD: köögivilja-pastavorm ja paprikaga hakkliha-riisivorm
GALERII | VEINIMESS KULTUURIKATLAS: veinisõprade tippsündmust tähistati 12-liitrise šampanjaga
ÕIGET POKAALI OTSIDES | Eesti sommeljeede juht Kristjan Markii: kuidas kujundada veinide maitsemaailma läbi vormi
SÄÄSTUJUHT | Võta või varuks: poed, kus paki võid saad kätte vaid sendi eest ning kilo suhkrut maksab 85 senti, kilo tatart 1,99 eurot ja kilo maasikaid 4,98 eurot
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss