Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Uudised
KERGED KEVADISED SALATID: miksi mandariine forellliga ja greipi krevettidega
HEAD KAERAHELBEKÜPSISE PÄEVA! Iidsest sõdurite energiapalast tänapäeva tervislikuks näksiks
TÄHELEPANU, KEVADSEENED! Mürklid ja kurrelid sobivad hästi risotodesse ja kastmetesse
(1)
ÄRGE KARTKE MISOPASTAT | See annab igale roale umamise täidluse
3, 2, 1 – GRILLIHOOAEGA ALUSTA! 5 eduka sütelküpsetamise alustõde
RABARBER PALUB KOOKI TEHA! Toidutare lihtsamad, maitsvamad ja menukamad rabarberikoogid
SÄÄSTUJUHT | VANAD LEMMIKUD UUES KUUES: krõmps kapsa-hakklihahautis ja pikkpoiss rohelises rüüs
Väärindame vana kartulit
SISUTURUNDUS
Rohkem
„Kui mees on majas, peab tema ise kõik kolima“ on iganenud arusaam. Kogenud profiga kolid kiirelt, muretult ja seljavaluta
Kuldsed õhtud Rahvusooperis Estonia
TERVISTAV NAAT 10 MOEL: valmista naadivõrsetest pestot, omletti, kooki ja moosi!
KUUS RETSEPTI: salatikastmete pillerkaar kroonib kerget kevadist kõhutäit
SÄÄSTUJUHT | Võta või varuks: poed, kus pakk võid maksab 1,19 eurot, kilo seapraadi 3,99 eurot ja kilo juustu 5,98 eurot
(2)
1, 2, 3 JA VALMIS! Juustupirukas prosciutto’ga
SUUR MAITSETEST | Otsime hummust, millel on maitsesügavust ja määritav tekstuur
EI SAA VÕÕRSIL ILMA EESTI TOIDUTA! „Iga kord läksin tagasi kohvritäie toidukraamiga ja värisesin piiril.“
(4)
SÄÄSTUJUHT | TOITEV JA MAITSEV: sardellipanniroog ja põhjata hakklihapitsa
PRANTSUSE KÖÖK: mida pakuvad gurmeenädalad Goût de France? Millist prantsuspärast rooga võiks kodus teha?
KAHVEL KOLIB: selgus 2024. aasta Eesti toidupiirkond
SÄÄSTUJUHT | Võta või varuks: poed, kus kilo sidruneid maksab 78 senti, kilo friikaid 2,25 eurot ja kilo sardelle saad kätte 3,58 euroga
SÄÄSTUJUHT | LIHTNE JA KERGE: kapsaomlett ja spargli-fetasalat
VÄÄRIB PROOVIMIST: mida teha kikerhernest + nipid maailma parima hummuse valmistamiseks
Kolm retsepti: umbrohutoidud, mis on täis turgutavaid vitamiine ja lummavaid maitseid
KUNI 50% VÄHEM SUHKRUT | Sirje Potisepp: tootjad on juba kaheksa aastat magusat koomale tõmmanud enne igasugust suhkrumaksu
(8)
SÄÄSTUJUHT | Võta või varuks: poed, kus pakk võid maksab 99 senti, karp mune 1,38 eurot ning köögivilja saad kätte poole odavamalt
Katseta kodus: Anu Saagimi täiuslik tassikook
ANGERJAS: kui kaua meil söömisrõõmu veel jätkub? Mida valmistada kohast?
(1)
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss