Sisuturundus
7. veebruar 2024, 13:07

Butterfly Lounge'is saab maitsetest liblikad kõhtu!

Teist kokteilibaari enne 2010. aastat Eestis ei olnudki, kuni avati kogu pealinnas ülipopulaarne ja trendikas Butterfly Lounge. Väga hästi läbi mõeldud kontseptsioon töötab täistuuridel ja kui õhtul kellegagi kohtumiseks paika otsida, on see endiselt kindel valik. Olgu selleks kokkusaamine sõprade, kolleegide või kallimaga – igaüks leiab endale mugava koha, ja kui sadade imeliste kokteilide valikust on nii raske valida, aitavad lahedad baarmenid soovitada personaalselt sulle seda õiget – olgu siis promilli või promillita.

Butterfly Lounge on õhtuse vööndi koht ehk et päevasel ajal ning pühapäevast teisipäevani, kui koht suletud on, mõtlevad baarmenid välja uute kokteilide retsepte, serveerimis- ja sheikimisstiile. Seda oma silmaga koha peal vaadates võib lausa etenduselaadse kogemuse saada – üliproff! Tasub veel teada, et reede ja laupäeva õhtul on Butterfly Lounge´is vanusepiirang 21+ ja uksel teostatakse dress code kontrolli.

Ka Butterfly toidumenüü on rikkalik: seal leidub kergemaid eineid alates maitsvatest suupistetest, salatitest, keele alla viivate pearoogade ja hõrkude magustoitudeni välja. Neid tasub maitsma tulla juba seepärast, et Butterfly Lounge on pärjatud gastronoomiaauhinnaga Hõbelusikas! Kõik kokteilid ja nende valmistamine koha peal, imemaitsvad road ning kogu teenindus ja atmosfäär on nii mõnus, et seal olles tekibki „liblikad kõhus“ tunne!

Lounge´is on meeldiv hubane valgustus, mis laseb end mõnusalt tunda ja võtab väiksed piirid maha ka neil, kes nii tahaksid tantsima minna, aga ei julge. Jah, just nimelt – seal ei puudu ka tantsuplats, sest esinemas käivad Eesti andekaimad muusikud. Selle koha erilisus peitub ka tõigas, et tegemist ei ole ööklubi ega restorani või baariga – seega, Butterfly Lounge on just sobiv koht neile, kes räägivad, et „on juba nii vanad, et ei viitsi enam ööklubides käia“. Liblikas on natuke kõike.

Tahad teada, kuidas need võrratud joogid valmivad, et kodus ise järgi teha ning järgmisel korral oma kallitele külalistele serveerida? Butterfly Lounge parimad kokteilimeistrid viivad läbi ka kokteilikoolitusi, kus ühe vahva õhtu jooksul saad teada, kuidas need joogid valmivad ja milline on ajalugu nende taga. Soovi korral saad teistega endagi lemmikretsepti jagada! Igal juhul on selline õhtu maitseid ja lõbusaid elamusi täis.

Need, kel veel ei ole õnnestunud Butterfly Lounge´i külastada, astuge läbi Vana-Viru 13 / Aia 4! Vaata rohkem infot SIIT.