Sisene
Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Liigume
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Digilehed
Ristsõna
Laps
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Toidutare grillikool
Telli
Sisene
Prantsuse
EVELIN ILVESE KOKAKOOL | Prantsuse valge võikaste ehk Beurre Blanc
KOOGIKLASSIKA KOLM NÄGU | Napoleon pokaalis, küpsisekoogina ja klassikalisel kujul
KIRJANDUSKLASSIKA MAITSE | Madeleine'i keeksikesed vaarika ja sidruniga
SAMM-SAMMULT | Nonettes − piparkoogikesed Prantsuse moodi
SÜGIS PRANTSUSE KÖÖGIS | Ahju-ratatouille
EVELIN ILVESE KOKAKOOL | Suvine armuroog ehk jäine arbuus koos juustu-mündikreemiga
EVELIN ILVESE KOKAKOOL | Segasumma-suvekook ehk Eesti oma mille-feuille*
Sarvesaiad singi, juustu ja karulauguga
SISUTURUNDUS
Rohkem
Kutse Põltsamaa kirikusse tänuüritusele „Me hoiame nõnda ühte…“
Coopi autoloosi võitja: kui mulle Coopist helistati, tundsin juba, et võidan auto!
EVELIN ILVESE KOKAKOOL | Vanaema magusad hommikusaiad ehk French Toasts*
(11)
EVELIN ILVESE KOKAKOOL: prantsuse jõuluhalg kastanikreemiga. Mercí, France!
(9)
Tomatine kalapada sidruniaioliga
(1)
Laisa lambapada rosmariini ja tüümianiga
EVELIN ILVESE KOKAKOOL: alatiseks mällu sööbiv kulinaaria ime - soupe á l’oignon
(2)
EVELIN ILVESE KOLUMN TOIDUTARES: Mida nad söövad, et nii suudavad ja saavad? (+ retsept!)
(47)
Prantsuspärane kapsa-hakklihasupp, mida armastavad ka lapsed!
Choucroute garni ehk hautatud hapukapsas vorstide ja lihaga
Värsked aedoad prantsuspäraselt
Galette kohupiima ja kirsimoosiga
Grillitud Brie juust Kreeka pähklitega
Pärlsuhkruga brioche
Aprikoosikoogikesed
Seenehautis sibulaga
Värsked aedoad prantsuspäraselt
Üleküpsetatud jäätis
Provence’i lammas
Logo
TOIMETAJA
manona.paris@toidutare.ee
REKLAAM JA KUULUTUSED
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee
facebook
twitter
rss