Maskiga kohvikudaam Foto: PantherMedia/Scanpix
Toiduuudised
27. aprill 2020, 09:53

TULEVIKUS RESTORANIS: ühekordsed nõud, palavikukontroll ja siis naudid tühjas saalis gurmeed läbi maski?

Kui ükskord viirusepiirang mööda saab, läheme taas restorani ja kohvikusse… ning arvatavasti istume ikkagi kahe meetri kaugusel teistest, söögiriistad tulevad kilepakendis ja peen kelner näeb välja nagu kiirabiarst: ta kannab kindaid, maske ja ühekordset ülikonda ning kõigepealt mõõdab temperatuuri. Kas juba tekkis söögiisu?

Kui ükskord viirusepiirang mööda saab, läheme taas restorani ja kohvikusse… ning arvatavasti istume ikkagi kahe meetri kaugusel teistest, söögiriistad tulevad kilepakendis ja peen kelner näeb välja nagu kiirabiarst: ta kannab kindaid, maske ja ühekordset ülikonda ning kõigepealt mõõdab temperatuuri. Kas juba tekkis söögiisu? Miks aga kohad siinsamas Eestis järjest uksi avavad ja kas nad ikka täidavad reegleid, mis on allpool ära toodud?

Edasi lugemiseks: