Toiduuudised

TULEVIKUS RESTORANIS: ühekordsed nõud, palavikukontroll ja siis naudid tühjas saalis gurmeed läbi maski? 

Manona Paris, 27. aprill 2020 09:53
Maskiga kohvikudaam Foto: PantherMedia/Scanpix

Kui ükskord viirusepiirang mööda saab, läheme taas restorani ja kohvikusse… ning arvatavasti istume ikkagi kahe meetri kaugusel teistest, söögiriistad tulevad kilepakendis ja peen kelner näeb välja nagu kiirabiarst: ta kannab kindaid, maske ja ühekordset ülikonda ning kõigepealt mõõdab temperatuuri. Kas juba tekkis söögiisu? Miks aga kohad siinsamas Eestis järjest uksi avavad ja kas nad ikka täidavad reegleid, mis on allpool ära toodud?

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

17.05.2020
VÄLIRESTODE STIILINÄITED: vaata, kuidas maailmas söögikohad viirust tõrjuvad
08.05.2020
VIIRUS TAPAB KA BUFFET’? Kas sina julgeksid praegu Rootsi lauas endale süüa võtta?
27.03.2020
VIIRUS TAPPIS RESTORANID: kes nutab ja koondab, kes vuhib teha kaasavõetavat toitu
12.03.2020
VIIRUSEHIRM JA RESTORAN: kuidas söögikohtades käituda, et nakkusohtu vähendada