Toiduuudised

TULEVIKUS RESTORANIS: ühekordsed nõud, palavikukontroll ja siis naudid tühjas saalis gurmeed läbi maski? 

Manona Paris, 27. aprill 2020, 09:53
Maskiga kohvikudaam Foto: PantherMedia/Scanpix

Kui ükskord viirusepiirang mööda saab, läheme taas restorani ja kohvikusse… ning arvatavasti istume ikkagi kahe meetri kaugusel teistest, söögiriistad tulevad kilepakendis ja peen kelner näeb välja nagu kiirabiarst: ta kannab kindaid, maske ja ühekordset ülikonda ning kõigepealt mõõdab temperatuuri. Kas juba tekkis söögiisu? Miks aga kohad siinsamas Eestis järjest uksi avavad ja kas nad ikka täidavad reegleid, mis on allpool ära toodud?

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

27. märts 2020, 15:25
VIIRUS TAPPIS RESTORANID: kes nutab ja koondab, kes vuhib teha kaasavõetavat toitu
12. märts 2020, 11:31
VIIRUSEHIRM JA RESTORAN: kuidas söögikohtades käituda, et nakkusohtu vähendada