Nädala menüü

NÄDALAMENÜÜ | 27. aprill–3. mai: aeg käes teha uusi ja huvitavaid toite rabarberist! 

Jane Maastik, 27. aprill 2020 08:19
Kevadine kalasupp rabarberigaFoto: PantherMedia/Scanpix

Rabarber on kevadine turgutaja, pakkudes samaaegselt ka suurepärast maitsenaudingut. Kodumaine rabarber võtab nüüd mitmeks kuuks üle sidruni koha toidulaual, sobides hästi salatitesse, marinaadidesse ja muidugi magustoitudesse.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

25.05.2020
NÄDALAMENÜÜ | 25.–31. mai: kodumaiste ürtidega tervislikum toit
11.05.2020
NÄDALAMENÜÜ | 11.–17. mai: kasuta toiduks ära eelmise suve varud, et kapis ruumi teha
04.05.2020
NÄDALAMENÜÜ | 4.–10. mai: mõnusad grilliretseptid varakevadiste lisadega
20.04.2020
NÄDALAMENÜÜ | 20.–27. aprill: vikerkaarekarva toidud teevad terveks ja ilusaks