Nädala menüü

NÄDALAMENÜÜ | 27. aprill–3. mai: aeg käes teha uusi ja huvitavaid toite rabarberist! 

Jane Maastik, 27. aprill 2020, 08:19
Kevadine kalasupp rabarberigaFoto: PantherMedia/Scanpix

Rabarber on kevadine turgutaja, pakkudes samaaegselt ka suurepärast maitsenaudingut. Kodumaine rabarber võtab nüüd mitmeks kuuks üle sidruni koha toidulaual, sobides hästi salatitesse, marinaadidesse ja muidugi magustoitudesse.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

4. mai 2020, 09:11
NÄDALAMENÜÜ | 4.–10. mai: mõnusad grilliretseptid varakevadiste lisadega
20. aprill 2020, 07:50
NÄDALAMENÜÜ | 20.–27. aprill: vikerkaarekarva toidud teevad terveks ja ilusaks
13. aprill 2020, 09:36
NÄDALAMENÜÜ | 13.–19. aprill: südame tööd toetavad toidud
6. aprill 2020, 09:04
NÄDALAMENÜÜ | 6.–12. aprill: lihavõttenädala turgutavad ja vitamiinirikkad road