Foto: Ragne Värk
Ragne Värk 29. aprill 2020 06:00
Hiina köögist pärit aurutatud bao (baozi) kuklid on üks ütlemata mõnus amps. Kuigi tainas tavalisest pärmitainast suurt ei erine, jäävad need küpsetised pärast aurul valmimist pehmed ja õhulised. Lao kuklite vahele ka ohtralt meelepärast täidist, nii saad toitva lõuna- või õhtusöögi!

Hiina köögist pärit aurutatud bao (baozi) kuklid on üks ütlemata mõnus amps. Kuigi tainas tavalisest pärmitainast suurt ei erine, jäävad need küpsetised pärast aurul valmimist pehmed ja õhulised. 
Lao kuklite vahele ka ohtralt meelepärast täidist, nii saad toitva lõuna- või õhtusöögi!

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99