Foto: Ragne Värk
Hiina köök
29. aprill 2020, 06:00

SAMM-SAMMULT | Kuidas valmistada hõlpsasti õhulisi aurutatud bao kukleid

Hiina köögist pärit aurutatud bao (baozi) kuklid on üks ütlemata mõnus amps. Kuigi tainas tavalisest pärmitainast suurt ei erine, jäävad need küpsetised pärast aurul valmimist pehmed ja õhulised. Lao kuklite vahele ka ohtralt meelepärast täidist, nii saad toitva lõuna- või õhtusöögi!

Hiina köögist pärit aurutatud bao (baozi) kuklid on üks ütlemata mõnus amps. Kuigi tainas tavalisest pärmitainast suurt ei erine, jäävad need küpsetised pärast aurul valmimist pehmed ja õhulised. 
Lao kuklite vahele ka ohtralt meelepärast täidist, nii saad toitva lõuna- või õhtusöögi!

Edasi lugemiseks: