Kolumnid

KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Hea odav sööklatoit ja kallis kullerihind tundub veidi ebaõiglane kooslus (1)

Karmo Tüür, 22. aprill 2020, 17:20
Foto: Karmo Tüür

Kaasa- ja kojutellimiste maailm on nüüdseks põhjalikult muutunud. Kui veel kuukene tagasi oli see pigem burksi-, pitsa- ja kõikvõimalike aasiakate pärusmaa, siis nüüd ilmselt pole alles jäänud kohta, mis ei pakuks seda võimalust. Või vist oleks mõistlik vastupidi sõnastada – need puhvetid, mis on otsustanud mitte pakkuda kaasaostmise võimalust, on ühtlasi andnud ka loobumisvõidu.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

17. aprill 2020, 17:20
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Franzia (Narva-Jõesuu) - kas kujutate ette, et toitu saab tellida 170 km kauguselt?
13. aprill 2020, 18:11
KARMO TÜÜRI SUPIPÖAL | Kulla puhvetipidajad, kuhu jääb kaasamüüdava toidu esteetika?
2. aprill 2020, 14:08
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Normaalse restoraniarvustuse asemel tuleb tegeleda kaasavõetava toidu ülevaatega
25. märts 2020, 15:07
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Kuninglik värk, kui köök töötab vaid sinu jaoks... Või siis mitte?