Toiduuudised

MIKS ARMASTADA KIKERHERNEID? Säilib kaua, saab beseed ja kotletti ning maksab vähe (+10 retsepti) 

Toidutare, 21. aprill 2020 07:13
Tursa-kikerhernepada Foto: Jaan Heinmaa

Miks on kikerherned saanud korraga nii populaarseks? Põhjus peitud asjaolust, et üks kikerjhernekosnerv on hämmastavalt mitmekülge, selle saab sõna otseses mõttes viimase tilgani ära kulutada.

Lihtne - hernestest saad teha kõike, alates sännkidest lõpetades suppide ja isegi kotlettideni. Vedelikku aga saab suurepäraselt munavalgete asemel vahtu lüüa, ning sul vähekaloriline ning vegan-versioon beseest. 

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

14.04.2020
TAIMNE TEISIPÄEV | Valguküllased krõbedad kikerherned
11.04.2020
KRIISIAEG: kuidas toidulaud tervislik hoida
27.03.2020
Vitamiinirikas peedihummus avokaados
18.03.2020
RAHAKOTISÕBRALIK LÕUNA: peedi-kikerherne panniroog