Toiduuudised

MIKS ARMASTADA KIKERHERNEID? Säilib kaua, saab beseed ja kotletti ning maksab vähe (+10 retsepti) 

Toidutare, 21. aprill 2020 07:13
Tursa-kikerhernepada Foto: Jaan Heinmaa
Miks on kikerherned saanud korraga nii populaarseks? Põhjus peitud asjaolust, et üks kikerjhernekosnerv on hämmastavalt mitmekülge, selle saab sõna otseses mõttes viimase tilgani ära kulutada.

Lihtne - hernestest saad teha kõike, alates sännkidest lõpetades suppide ja isegi kotlettideni. Vedelikku aga saab suurepäraselt munavalgete asemel vahtu lüüa, ning sul vähekaloriline ning vegan-versioon beseest. 

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

22.06.2021
TAIMNE GRILLIPIDU: 10 suud vett jooksma ajavat ideed, kuidas veeta kergemat jaanipäeva
13.05.2021
HUMMUSE LUMMUSES! 10 põhjust ja retsepti, kuidas hummus teeb nooreks ja ilusaks
22.03.2021
KOROONAAEG: kuidas toidulaud tervislik hoida?
23.05.2020
8 RETSEPTI KIKERHERNEST! Kuidas teha taimset tuunikala, vahukoort, majoneesi ja palju muud