Kolumnid

KARMO TÜÜRI SUPIPÖAL | Kulla puhvetipidajad, kuhu jääb kaasamüüdava toidu esteetika? 

Karmo Tüür, 13. aprill 2020, 18:11

Karantiiniaegadel tuleb ilmselt igaühel varem või hiljem kokku puutuda toidu kojukandega. Kuna siinjuures jäävad ära kõik need muud hinnangut mõjutavad elemendid nagu puhveti enda välimus, teenendaja naeratus või asjatundlik kommentaar roa kohta, siis hakkavad mängima hoopis muud tegurid.

Hinna ja toidu kvaliteedi jätan ma hetkeks kõrvale kui ilmselged parameetrid. Enamik inimesi tarbib niikuinii tubli talupoja põhimõtte järgi, et saaks odava raha eest kõhu kõvasti täis. Ei, selles pole midagi halba, aga mõnikord ju tahaks ka midagi enamat kui lihtsalt toekat ninaesist.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

2. aprill 2020, 14:08
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Normaalse restoraniarvustuse asemel tuleb tegeleda kaasavõetava toidu ülevaatega
25. märts 2020, 15:07
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Kuninglik värk, kui köök töötab vaid sinu jaoks... Või siis mitte?
18. märts 2020, 13:25
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Miks uksed on lahti, aga süvva ei saa, sest köök kinni?
11. märts 2020, 14:49
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | La Dolce Vita – see puhvet teeb Itaalia köögile au