Nädala menüü
13. aprill 2020, 09:36

NÄDALAMENÜÜ | 13.–19. aprill: südame tööd toetavad toidud

Aprilli peetakse südamekuuks. Selleks, et oma südame tööd toetada, peaksime lisama menüüsse ohtralt puu- ja köögivilju, mis varustavad organismi antioksüdantidega. Lisaks pähkleid ja kala, et tagada piisav oomega-3-rasvhapete varu ning kiudaineid tervisliku kolesteroolitaseme  hoidmiseks. Kõige olulisem on siiski toituda mitmekülgselt, eelistades seejuures tervislikke toiduvalmistamise viise.

Aprilli peetakse südamekuuks. Selleks, et oma südame tööd toetada, peaksime lisama menüüsse ohtralt puu- ja köögivilju, mis varustavad organismi antioksüdantidega. Lisaks pähkleid ja kala, et tagada piisav oomega-3-rasvhapete varu ning kiudaineid tervisliku kolesteroolitaseme  hoidmiseks. Kõige olulisem on siiski toituda mitmekülgselt, eelistades seejuures tervislikke toiduvalmistamise viise.

Edasi lugemiseks: