Nädala menüü

NÄDALAMENÜÜ | 13.–19. aprill: südame tööd toetavad toidud 

Jane Maastik, 13. aprill 2020, 09:36

Aprilli peetakse südamekuuks. Selleks, et oma südame tööd toetada, peaksime lisama menüüsse ohtralt puu- ja köögivilju, mis varustavad organismi antioksüdantidega. Lisaks pähkleid ja kala, et tagada piisav oomega-3-rasvhapete varu ning kiudaineid tervisliku kolesteroolitaseme  hoidmiseks. Kõige olulisem on siiski toituda mitmekülgselt, eelistades seejuures tervislikke toiduvalmistamise viise.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

6. aprill 2020, 09:04
NÄDALAMENÜÜ | 6.–12. aprill: lihavõttenädala turgutavad ja vitamiinirikkad road
1. aprill 2020, 16:28
NÄDALAMENÜÜ | 30. märts – 5. aprill: valmistamist ootavad vanad head kodused road
23. märts 2020, 07:06
NÄDALAMENÜÜ | 23.–29. märts: lihtsad toidud, mille abil võidelda viirustega
16. märts 2020, 08:02
NÄDALAMENÜÜ | 16.–22. märts: uued ja huvitavad tervislikud kalatoidud