Klikka retseptil: Picadillo ja takod
Ladina-Ameerika juurtega picadillo on tegelikult lihtne hakkliha-köögiviljahautis, mida maitsestatakse tšilli, kaneeli ja rosinatega ja süüakse riisi või takodega. Muide, Rootsis on populaarsed reedesed takoõhtud pereringis või sõpradega, miks mitte ka meil proovida!
Klikka retseptil: Kreekapärased takod
Kujuta ette krõmpsuvaid köögivilju kanaliha ja kreemise fetatäidisega krõbeda tako vahel! Mmmm... See on asendamatu suvetoit!
Klikka retseptil: Vürtsikad takod kalaga
Mehhikopäraseid takosid ei pea valmistama vaid krõbedate ja sildi järgi selleks mõeldud maisitaskutega. Selleks sobivad hästi ja teinekord vaat et pareminigi väikesemõõdulised pehmed tortiljad, mis sisu paremini kinni hoiavad ja lagunema ei kipu.
Klikka retseptil: Tagurpidi takopirukas
Mehhiko traditsioonilise roa tako, mis tavaliselt valmistatakse krõbedast takotaskust või pehmest tortiljast, olemus on selles pirukas täiesti olemas, see on vaid saanud teistsuguse kuju. Pehme maisijahust põhjaga ja mahlaka hakklihakattega pirukas on valmis küpsetatud tagurpidi.
Klikka retseptil: Tako-pasta salat
Mehhiko maitsetega salatis on taco komponendid- veisehakkliha, köögiviljad, juust ja maisikrõpsud- segatud koos pastaga salatiks. Salat on tõhusalt toitev nii sooja kui külmana serveerides.
Klikka retseptil: Takod sealihaga
Lihtne ja toitev roog.
Klikka retseptil: Kala-takod
Proovi sama ka kanaga, kuid paneeringus kasuta karri asemel tako-maitseainet.
Klikka retseptil: Takod
Mehhiko köögi ühed tuntumad suupisted, mis on väga toitvad ja sobivad serveerida ka prae eest. Üsna teravamaitselised taco´d on parimad soojalt. Kõrvale paku guacamolet.
Kommentaarid (0)