Lihavõtete ajal on kohupiimaroad eriti hinnas!Foto: Chinh Le Duc / Unsplash
Toiduuudised
28. märts 2024, 13:32

Artikkel ilmus esmakordselt 03.04.2020

TOIDUTARE ARHIIV | KOHUPIIMA-ABC: millisest saab hea pasha, aga mis sobib küpsetamiseks?

Lihavõtete ajal on kohupiimaroad eriti hinnas ja ilma pashata ei kujutaks paljud meist kevadpühi ettegi. Poodides laieneb kohupiimade valik pidevalt, nii et alati ei teagi, millist sõrnikute või ahjukoogi tegemiseks võtta. Aitame neil vahet teha!

Lihavõtete ajal on kohupiimaroad eriti hinnas ja ilma pashata ei kujutaks paljud meist kevadpühi ettegi. Poodides laieneb kohupiimade valik pidevalt, nii et alati ei teagi, millist sõrnikute või ahjukoogi tegemiseks võtta. Aitame neil vahet teha!

Tavaline teraline kohupiim
Kohupiima valmistamiseks kuumutatakse hapendatud piima või lõssi (rasvatut piima) ning lisatakse juuretist, et piimavalk kaseiin kalgenduks ning moodustuksid kohupiimaterakesed.

Edasi lugemiseks: