Lihavõtete ajal on kohupiimaroad eriti hinnas!Foto: Chinh Le Duc / Unsplash
Kristi Rebane; Nipiraamat 11. aprill 2022 16:34
Lihavõtete ajal on kohupiimaroad eriti hinnas ja ilma pashata ei kujutaks paljud meist kevadpühi ettegi. Poodides laieneb kohupiimade valik pidevalt, nii et alati ei teagi, millist sõrnikute või ahjukoogi tegemiseks võtta. Aitame neil vahet teha!

Lihavõtete ajal on kohupiimaroad eriti hinnas ja ilma pashata ei kujutaks paljud meist kevadpühi ettegi. Poodides laieneb kohupiimade valik pidevalt, nii et alati ei teagi, millist sõrnikute või ahjukoogi tegemiseks võtta. Aitame neil vahet teha!

Tavaline teraline kohupiim
Kohupiima valmistamiseks kuumutatakse hapendatud piima või lõssi (rasvatut piima) ning lisatakse juuretist, et piimavalk kaseiin kalgenduks ning moodustuksid kohupiimaterakesed.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
1,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaVõida iPhone 12 nutitelefon