Toiduuudised

LUUBI ALL | Millist kohupiima erinevate roogade puhul valida? 

Kristi Rebane; Nipiraamat, 5. aprill 2020, 09:04
Lihavõtete ajal on kohupiimaroad eriti hinnas!Foto: Chinh Le Duc / Unsplash

Lihavõtete ajal on kohupiimaroad eriti hinnas ja ilma pashata ei kujutaks paljud meist kevadpühi ettegi. Poodides laieneb kohupiimade valik pidevalt, nii et alati ei teagi, millist sõrnikute või ahjukoogi tegemiseks võtta. Aitame neil vahet teha!

Tavaline teraline kohupiim
Kohupiima valmistamiseks kuumutatakse hapendatud piima või lõssi (rasvatut piima) ning lisatakse juuretist, et piimavalk kaseiin kalgenduks ning moodustuksid kohupiimaterakesed.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

14. märts 2020, 17:19
Kohupiima-mangopokaal krõmpsuva küpsise-šokolaadipuruga
9. veebruar 2020, 11:50
SAMM-SAMMULT ÕPETUS: sõir ehk kohupiimajuust kolmel erineval moel
15. jaanuar 2020, 13:31
TASUB PROOVIDA! Suus sulavad pohlakohukesed