Toiduuudised

LUUBI ALL | Millist kohupiima erinevate roogade puhul valida? 

Kristi Rebane; Nipiraamat, 5. aprill 2020 09:04
Lihavõtete ajal on kohupiimaroad eriti hinnas!Foto: Chinh Le Duc / Unsplash

Lihavõtete ajal on kohupiimaroad eriti hinnas ja ilma pashata ei kujutaks paljud meist kevadpühi ettegi. Poodides laieneb kohupiimade valik pidevalt, nii et alati ei teagi, millist sõrnikute või ahjukoogi tegemiseks võtta. Aitame neil vahet teha!

Tavaline teraline kohupiim
Kohupiima valmistamiseks kuumutatakse hapendatud piima või lõssi (rasvatut piima) ning lisatakse juuretist, et piimavalk kaseiin kalgenduks ning moodustuksid kohupiimaterakesed.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

14.03.2020
Kohupiima-mangopokaal krõmpsuva küpsise-šokolaadipuruga
09.02.2020
SAMM-SAMMULT ÕPETUS: sõir ehk kohupiimajuust kolmel erineval moel
15.01.2020
TASUB PROOVIDA! Suus sulavad pohlakohukesed