Nädala menüü

NÄDALAMENÜÜ | 6.–12. aprill: lihavõttenädala turgutavad ja vitamiinirikkad road 

Jane Maastik, toitumisnõustaja, 6. aprill 2020 09:04
Kartuli-karulaugu puderFoto: Daisy Lappard

Sellel nädalal on menüüs ehk natuke rohkem kohupiima- ja munatooteid nagu lihavõttenädalale kohane. Hommikusöögi juurde on lisatud aga äratajaks klaas  värsket mahla, mis viiruste hooajal turgutab ja vitamiinipuudust leevendada  aitab. Lisaks värsked salatid, mida veelgi väärtuslikumaks aitab muuta esimene kevadroheline.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

02.09.2020
Ostunimekiri on hädavajalik! 13 kavalat nippi, kuidas seda koostada
03.03.2020
ALGAJA KODUKOKA ABC: kuidas kokata nii, et toit on maitsev ja köök puhas (samal ajal)
01.03.2020
NÄDALAMENÜÜ | 30. märts – 5. aprill: valmistamist ootavad vanad head kodused road
23.02.2020
NÄDALAMENÜÜ | 23.–29. märts: lihtsad toidud, mille abil võidelda viirustega