Foto: Depositphotos
Toiduuudised
7. aprill 2020, 06:00

TOIDUPOOD VEEBIS | Ülevaade toidukulleritest ja nende hindadest üle Eesti

Kogusime kokku suuremad veebis tegutsevad toidupoed ja taluturud üle Eesti.

E-selver (Selver.ee) Tallinnas (selle ümbruses), Tartus ja Pärnus. Teenustasu 4.90. Kui ostad vähemalt 99.99 eest, tuuakse kaup tasuta. Võimalik tellida ka väljastuspunkti.

Kaubamaja e-pood (Kaubamaja.ee) Tallinnas ja Harjumaal. Teenustasu 2.99. Pakiautomaati saadetakse kaupa üle Eesti hinnaga 2.99–3.99.

E-coop (Ecoop.ee) Tallinnas (selle ümbruses) ja Pärnus. Teenustasu 3.50. Kui ostad vähemalt 49 euro eest, tuuakse kaup tasuta. Võimalik tellida ka toidukappi.

Maxima e-pood (Barbora.ee) Tallinnas ja selle ümbruses. Minimaalne tellimus 20 eurot. Teenustasu 0.99–3.49 (sõltub valitud ajast). Kui ostad vähemalt 49.99 eest, tuuakse kaup tasuta.

E-prisma (Prismamarket.ee) Tallinnas, Harjumaal, Tartus ja selle lähiümbruses. Teenustasu 5.50. Võimalik tellida toit ka pakiautomaati või väljastuspunkti.

Taluturu e-pood (Taluturg.ee) Tallinnas, Tartus ja Pärnus. Teenustasu 4.95. Pakiautomaati saadetakse kaupa üle Eesti hinnaga 5 eurot.

Biomarketi e-pood (Biomarket.ee) Tallinnas, Tartus ja Pärnus. Teenustasu 6.90. Pakiautomaati saadetakse kaupa üle Eesti.

Toidukraam (Toidukraam.com) Tallinna elanikele. Minimaalne summa 20 eurot. Kulleritasu alates 5 eurost, üle 50eurose ostu puhul on tarne tasuta.

Vitamiinikuller (Vitamiinikuller.ee) Tallinnas ja selle lähiümbruses, kindlatel kuupäevadel ka Keilas, Raplas ja Pärnus. Teenustasu 5 eurot; kui ostad üle 55 euro, teenustasu pole.

Foodmood (Foodmood.ee) Tallinnas, selle lähiümbruses, Tartus ja Viljandis. Alates 50 eurost kohaletoomine tasuta. Tallinnas saad kauba kätte ka Peterburi teel asuvast väljastuspunktist.

Bambona (Bambona.ee) Tallinnas, Tartus ja nende lähiümbruses. Kullerteenust pakutakse eelneva kokkuleppe alusel. Teenustasu 6 eurot.

FruitXpress (Fruitxpress.ee) Tallinnas ja selle lähiümbruses. Teenustasu 4.90.

Bolti kuller (mobiiliäpp Bolt Food). Bolt on löönud käed mitme Tallinna kauplusega. Teenustasu sõltub kaubapakkujast.

E-sahver (E-sahver.ee) Tallinnas, Tartus ja Pärnus. Teenustasu 7 eurot; kui kaup maksab üle 39.95, teenustasu pole.

Rändostleja (Hulkur.ee) Tallinnas, selle lähiümbruses ja Pärnus. Teenustasu 5–10 eurot.

Nopri omatoodangu kojukanne (Nopri.ee) Tartus ja Lõuna-Eestis. Tasuta kojukanne, kuid minimaalne tellimuse summa peab olema 20 eurot.

Pajumäe talu kojukanne (Pajumae.ee) üle Eesti. Minimaalne tellimuse summa on 10 eurot ja kohaletoomine 2.50. Kui ostukorv jääb üle 30 euro, tuuakse kaup tasuta.

Talutoidu Ait (FB/talutoiduait) Viljandi elanikele. Kaupa tuuakse kaks korda nädalas, täpsem info ettevõtte FB-lehel.