Foto: Ragne Värk
Toiduuudised
8. aprill 2020, 06:00

SAMM-SAMMULT | Pashakookidel on mõnus kojupiimatäidis ja krõmpsuv kate

Inimesed jagunevad kaheks: ühed, kes jumaldavad pashat, ja teised, kes eelistavad isegi lihavõtete ajal maiustada millegi muuga. Selleks, et rõõmustada mõlemaid, soovitame pühadeks meisterdada pashakoogikesi. Nendel maiustel on mõnus kohupiimatäidis ja krõmpsuv kate. Oleks nagu natuke kook, aga tibake ka nagu traditsiooniline pühademaius.

Inimesed jagunevad kaheks: ühed, kes jumaldavad pashat, ja teised, kes eelistavad isegi lihavõtete ajal maiustada millegi muuga. Selleks, et rõõmustada mõlemaid, soovitame pühadeks meisterdada pashakoogikesi. Nendel maiustel on mõnus kohupiimatäidis ja krõmpsuv kate. Oleks nagu natuke kook, aga tibake ka nagu traditsiooniline pühademaius.

Valmistamisaeg: 25 minutit + tahenemisaegKogus: 6−8 kooki

Katteks:

Edasi lugemiseks: