SAMM-SAMMULT | Pashakookidel on mõnus kojupiimatäidis ja krõmpsuv kate
, 8. aprill 2020 06:00
Foto: Ragne Värk
Inimesed jagunevad kaheks: ühed, kes jumaldavad pashat, ja teised, kes eelistavad isegi lihavõtete ajal maiustada millegi muuga. Selleks, et rõõmustada mõlemaid, soovitame pühadeks meisterdada pashakoogikesi. Nendel maiustel on mõnus kohupiimatäidis ja krõmpsuv kate. Oleks nagu natuke kook, aga tibake ka nagu traditsiooniline pühademaius.
Valmistamisaeg: 25 minutit + tahenemisaegKogus: 6−8 kooki
Katteks:
Edasi lugemiseks:
Digipaketiga saad lugeda kõiki Õhtulehe, Naistelehe, Tiiu, Nipiraamatu, Kodukirja, Toidutare, Eesti Ajaloo ja Kalale! Looduses artikleid. Lisaks saad lugemisõigust jagada 4 sõbraga. Tellimus olemas? Logi sisse