Kolumnid

RESTORANIDE NÄDAL VIIRUSEKRIISIS: vastutustundetu ülevaade, kus oli rahvast murdu, kes aga serveeris peene nime all viilutatud tomatit 

Õhtulehe gastronoomiline komando, 23. märts 2020, 09:21
Borš OdessasFoto: Ohtuleht

Esiteks: järgnev tekst on viiruspuhangu valguses täiesti ebakohane ja vastutustundetu, sest pole hetkel paljudel paremat meelelahutust, kui kisada inimeste peale, kes suvatsevad nina kodust välja pista. Aga siit see tuleb – täiesti vastutustundetu ülevaade restoranide nädalast.

Restoranide nädal on jubedalt armas üritus, mille käigus tuleb ka iseloomult kitsil inimesel hasart peale, kuna tahaks ka tunda end korra enamvähem viisaka inimesena ja toituda millestki muust kui päevapakkumistest ja kodustest makaronidest. 

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

18. märts 2020, 13:25
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Miks uksed on lahti, aga süvva ei saa, sest köök kinni?
13. märts 2020, 12:03
KÜLASTAJATE PÕUD: Tallinna restoranide nädal jätkab, isegi kui kohal istub vaid üks klient
11. märts 2020, 13:09
Tallinna restoranide nädalal saab ka tipptasemel söögikohtades 10 euroga einestada