Kolumnid

RESTORANIDE NÄDAL VIIRUSEKRIISIS: vastutustundetu ülevaade, kus oli rahvast murdu, kes aga serveeris peene nime all viilutatud tomatit 

Õhtulehe gastronoomiline komando, 23. märts 2020 09:21
Borš OdessasFoto: Ohtuleht
Esiteks: järgnev tekst on viiruspuhangu valguses täiesti ebakohane ja vastutustundetu, sest pole hetkel paljudel paremat meelelahutust, kui kisada inimeste peale, kes suvatsevad nina kodust välja pista. Aga siit see tuleb – täiesti vastutustundetu ülevaade restoranide nädalast.

Restoranide nädal on jubedalt armas üritus, mille käigus tuleb ka iseloomult kitsil inimesel hasart peale, kuna tahaks ka tunda end korra enamvähem viisaka inimesena ja toituda millestki muust kui päevapakkumistest ja kodustest makaronidest. Kuigi palgakärpe tõttu tuleb ajakirjanikel seda kõike järgmised pool aastat vähemalt teha. Ilmselt ka paljudel teistel.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

27.03.2020
VIIRUS TAPPIS RESTORANID: kes nutab ja koondab, kes vuhib teha kaasavõetavat toitu
18.03.2020
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Miks uksed on lahti, aga süvva ei saa, sest köök kinni?
13.03.2020
KÜLASTAJATE PÕUD: Tallinna restoranide nädal jätkab, isegi kui kohal istub vaid üks klient
11.03.2020
Tallinna restoranide nädalal saab ka tipptasemel söögikohtades 10 euroga einestada