Prantsuse köögiviljahautis ja värviline köögiviljapirukasFoto: Kristi Rebane
Toiduuudised
20. märts 2020, 13:04

KRISTI REBANE: nipid, kuidas valmis- ja purgitoidu asemel ise perele head süüa teha (+ 10 retsepti)

Nipiraamatu köögitoimetaja ja blogi Jazzinokitchen perenaine Kristi Rebane soovitab valmistoidu asemel rohkem ise kokata, sest nõkse ja nippe teades pole see üldse keeruline, aga maitset ja tervislikkust saab kuhjaga enam.

Nipiraamatu köögitoimetaja ja blogi Jazzinokitchen perenaine Kristi Rebane soovitab valmistoidu asemel rohkem ise kokata, sest nõkse ja nippe teades pole see üldse keeruline, aga maitset ja tervislikkust saab kuhjaga enam.

 

Soovitan valmis purgisuppide ja pajaroogade asemel osta külmutatud köögivilju ning kuivatatud tangaineid ja kaunvilju, et hautised-supid hoopis ise valmistada, lausub Kristi. „Potti puljong pluss külmutatud köögiviljad pluss külmutatud frikadellid pluss klimbid, serveerimisel peale hapukoor - kiire, lihtne, värske maitsega. Nii kodukontorirotid kui ka e-kooliõpilased rõõmustavad. Või siis hauta tatar + sibul + (külmutatud) spinat+ porgand, soovi korral ka hakkliha, mõnusaks pajaroaks, serveerimisel lisa helde käega (prae)juustu.“

 

Edasi lugemiseks: