Toiduuudised

KRISTI REBANE: nipid, kuidas valmis- ja purgitoidu asemel ise perele head süüa teha (+ 10 retsepti) 

Toimetas Manona Paris, 20. märts 2020, 13:04
Prantsuse köögiviljahautis ja värviline köögiviljapirukasFoto: Kristi Rebane

Nipiraamatu köögitoimetaja ja blogi Jazzinokitchen perenaine Kristi Rebane soovitab valmistoidu asemel rohkem ise kokata, sest nõkse ja nippe teades pole see üldse keeruline, aga maitset ja tervislikkust saab kuhjaga enam.

 

Soovitan valmis purgisuppide ja pajaroogade asemel osta külmutatud köögivilju ning kuivatatud tangaineid ja kaunvilju, et hautised-supid hoopis ise valmistada, lausub Kristi. „Potti puljong pluss külmutatud köögiviljad pluss külmutatud frikadellid pluss klimbid, serveerimisel peale hapukoor - kiire, lihtne, värske maitsega. Nii kodukontorirotid kui ka e-kooliõpilased rõõmustavad. Või siis hauta tatar + sibul + (külmutatud) spinat+ porgand, soovi korral ka hakkliha, mõnusaks pajaroaks, serveerimisel lisa helde käega (prae)juustu.“

 

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

20. märts 2020, 11:47
PILLE ENDEN: aeg vanu häid ja lihtsaid roogi meelde tuletada (+ 10 retsepti!)
20. märts 2020, 10:17
TIINA LEBANE: kuidas üksi elades karantiinis tervislikult, mitmekülgselt ja lahjalt süüa teha? (+ 10 retsepti)