Toiduuudised

PILLE ENDEN: aeg vanu häid ja lihtsaid roogi meelde tuletada (+ 10 retsepti!) 

Toimetas Manona Paris, 20. märts 2020, 11:47
Peedipuder Foto: Jaan Heinmaa

Kodukirja ja Toidutare köögitoimetaja ning samuti staažikas kokaraamatute autor Pille Enden kutsub inimesi kodus leidlikkusele ja vanade heade nostalgiliste toitude taasavastamisele. Neid on lihtne valmistada ja sööjate seas pirtsutajaid enamasti pole.

„Praegu on aeg, kus võiks kõik toiduained viimseni ära kasutada – näiteks kuivanud leivast saab teha leivasuppi, saiast saiavormi,“ sõnab Pille. „Lihtsad nostalgilised magustoidud nagu kakaokissell või piimakissell võiks samuti menüüs olla. Kui kodus on jahu, võid ja suhkrut ning mõnd moosi, siis on võimalik lihtsat purukooki valmistada. Võib-olla ongi praegu aeg, mil vanu häid ja lihtsaid roogi meelde tuletada.“

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

20. märts 2020, 10:17
TIINA LEBANE: kuidas üksi elades karantiinis tervislikult, mitmekülgselt ja lahjalt süüa teha? (+ 10 retsepti)
19. märts 2020, 13:31
SEESPIDINE KALLISTUS: kuidas leida enda lohutustoit ja miks see kasulik on? + 10 retseptiideed