Foto: Ragne Värk
Ragne Värk 25. märts 2020 07:35
Hapendatud Hiina kapsast valmistatud traditsiooniline Korea kõrvalroog on viimasel ajal väga populaarne ka Eestis. Maitselt on kimchi ühteaegu vürtsikas, küüslaugune ja hapu. Kuigi selle hoidise nimi võib kõlada keerukalt, on valmistamisprotsess lihtne ja retseptki ei nõua mingeid erilisi komponente.

Hapendatud Hiina kapsast valmistatud traditsiooniline Korea kõrvalroog on viimasel ajal väga populaarne ka Eestis. Maitselt on kimchi ühteaegu vürtsikas, küüslaugune ja hapu. Kuigi selle hoidise nimi võib kõlada keerukalt, on valmistamisprotsess lihtne ja retseptki ei nõua mingeid erilisi komponente.

Kimchi’l on mitmeid tervendavaid omadusi: tugevdab immuunsust, hoiab kontrolli all astmat ja allergiaid ning vähendab põletike teket. Seega on just praegu õige aeg seda meisterdada, kas pole?

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99