Kolumnid

EVELIN ILVES: ilmselt tuli seekordne koroonaviirus emakesele Maale appi (5)

LISA KOMMENTAAR

Mendelejava19. märts 2020, 23:19
vanurid, kelle kogu elu on püsti mendelejvi tabelil-kas nende elu on lill? ma olen kahte sellist lõpuni vedanud ja oleme ausad - see viirus tuli neid koju viima - on aeg lõpetada inimeste vägisi elus hoidmine, see ei ole tegelikult normaaalne ükskõik kui "inimlik" see täna ei tunduks - maa peale ei jää meist lõpuks keegi ja ebanormaalne arv vanureid meie planeedil ongi selle jama põhjusnnr 1
Millest selline vihkamine, et vanurid on jamade põhjuseks?20. märts 2020, 04:21
Euroopa eakad on oma tööga nii palju andnud ja nüüd soovid nende elu enne tähtaega katkestada? Samal ajal suureneb ÜRO prognoosi kohaselt noor aga kasutu Nigeeria rahvastik 1 miljardini! Mõtle.
Murakas19. märts 2020, 11:05
Samalt mõttelt tabasin ennast mõne aja eest kui avaldati andmed Hiina kohal paikneva saaste hulga vähenemise kohta. Nii või teisiti on olukord pikas plaanis planeedile kasuks kui väheneb (kiireminei) asukate arv, saastav tootmine ja sellest sõltuvalt hullumeelne tarbimine sh reisimine.
'Ma olen seda väärt' ideoloog19. märts 2020, 11:33
Mina aga nägin andmeid, et 1,4 mljrd hiinlast tahab omada ja liikuda 5-kohalise autoga!
Vahest on see tõesti emakese looduse viimane katse19. märts 2020, 10:42
Aga kahjuks võtab koroonaviirus cov-19 teispoolsusse valimatult kaasa kõiki,sealhulgas ka igati tublisid, tarku ja ühiskonnale väga vajalikke inimesi. Seega mitte ainult kasutuid, mõttetuid ja tarbetuid.