Nädala menüü

NÄDALAMENÜÜ | 16.–22. märts: uued ja huvitavad tervislikud kalatoidud 

Jane Maastik, 16. märts 2020, 08:02
Foto: Jaan Heinmaa

Eestlased  pole just suured kalatoitude sõbrad. Pigem tarbitakse kana või sealiha. Ometigi kuulub 2-3 korda nädalamenüüs olev kalaroog tervisliku toituja söögilauale. Kala peetakse tervislikuks eelkõige temas sisalduvate kasulike rasvhapete tõttu. Lisaks sisaldab kala täisväärtuslikke valke ja hulgaliselt mineraalaineid. Kui varem valmistati kalatoite vanade traditsioonide järgi, siis tänapäeval on kasutusel palju uusi ja huvitavaid retsepte, mida tasub kindlasti proovida.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

9. märts 2020, 07:36
NÄDALAMENÜÜ | 9.–15. märts: seedimist korrastavad toidud kaunviljadest
2. märts 2020, 07:59
NÄDALAMENÜÜ | 2.–8. märts: üllatusterohke ja hõrk naistepäeva nädala menüü
24. veebruar 2020, 07:19
NÄDALAMENÜÜ | 24. veebruar–1. märts: palju tervislikke hōrgutisi
19. veebruar 2020, 21:08
NÄDALAMENÜÜ | 17.–23. veebruar: toidud, mida meie rahvas kõige rohkem armastab