Kolumnid

KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Peppersack tõmbab lihahimulise sööja vuntsid naerule 

Karmo Tüür, 4. märts 2020, 12:41
PeppersackFoto: Karmo Tüür

Mida lähemale Raekoja platsile, seda turistikamaks muutuvad puhvetid. Mõned aga õnneks ka stiilsemaks ja  ajaloohõngusemaks. Peppersack vastab kõigile nendele kolmele kriteeriumile ... kõige paremas mõttes.

Olles aastaid tegelenud arhitektuuri-ajalooga, noogutan ma ringi vaadates tunnustavalt enamike detailide peale – siin on tõsiselt vaeva nähtud, taastamaks omaaegset õhustikku. Ülevaatamist väärib muuhulgas ka restorani veebilehel olev hoone ajalooline õiend – ausalt öeldes ei teagi, et mõni teine puhvet oleks selle tellimisega/ülesriputamisega vaeva näinud!

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

26. veebruar 2020, 11:55
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Torgin Püssirohukeldrit Tartus – krabipulk on mereand!?
19. veebruar 2020, 10:37
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Käikude korragatoomise patt on Reval Cafes nii loll ja tüüpiline apsakas
12. veebruar 2020, 13:33
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Vanaema juures (Tallinnas): kuidas ikkagi kahe sinepi segust tuleb nii superhea kaste?
4. veebruar 2020, 18:32
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Pierre (Tartu): loominguliselt laisk köök mulle istub, kohe väga!