Foto: Jaan Heinmaa
2. märts 2020, 07:59
NÄDALAMENÜÜ | 2.–8. märts: üllatusterohke ja hõrk naistepäeva nädala menüü
Meie kõigi igapäevamenüüs on mitmeid toitusid, mida võib lemmikroogadeks pidada ja mis tunduvad just eestlastele omased. Kui aga täpsemalt uurida, selgub, et nii mõnegi maitsva lemmikroa valmistamine on alguse saanud hoopis teiste rahvaste köökidest. Naistepäevanädala menüü on seega üllatuste rohke, pakkudes avastamis- või äratundmisrõõmu.
Meie kõigi igapäevamenüüs on mitmeid toitusid, mida võib lemmikroogadeks pidada ja mis tunduvad just eestlastele omased. Kui aga täpsemalt uurida, selgub, et nii mõnegi maitsva lemmikroa valmistamine on alguse saanud hoopis teiste rahvaste köökidest. Naistepäevanädala menüü on seega üllatuste rohke, pakkudes avastamis- või äratundmisrõõmu.
Edasi lugemiseks:
Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (0)