Nädala menüü

NÄDALAMENÜÜ | 2.–8. märts: üllatusterohke ja hõrk naistepäeva nädala menüü 

Jane Maastik, 2. märts 2020, 07:59
Foto: Jaan Heinmaa

Meie kõigi igapäevamenüüs on mitmeid toitusid, mida võib lemmikroogadeks pidada ja mis tunduvad just eestlastele omased. Kui aga täpsemalt uurida, selgub, et nii mõnegi maitsva lemmikroa valmistamine on alguse saanud hoopis teiste rahvaste köökidest. Naistepäevanädala menüü on seega üllatuste rohke,  pakkudes avastamis- või äratundmisrõõmu.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

24. veebruar 2020, 07:19
NÄDALAMENÜÜ | 24. veebruar–1. märts: palju tervislikke hōrgutisi
19. veebruar 2020, 21:08
NÄDALAMENÜÜ | 17.–23. veebruar: toidud, mida meie rahvas kõige rohkem armastab
10. veebruar 2020, 09:17
NÄDALAMENÜÜ | 10.–16. veebruar: lihtsad romantilised road, mis maitsevad kõigile
3. veebruar 2020, 08:12
NÄDALAMENÜÜ | 3.–9. veebruar: kartulist saab valmistada nii palju erinevaid maitsvaid roogasid