Küpsetised

Roosad vastlakuklid toorjuustukreemi ja marjadega

Pille Enden, 25. veebruar 2020, 11:24

6 KOMMENTAARI

p
Phäh/ 23. veebruar 2020, 10:23
A mis klassika, toidud on elavad ajas edasi. Vastlakukleid tänasel kujul meie esivanemad nagunii ei söönud. Oleks siis rõhutatud, et "traditsiooniline" (mis hetke traditsioonid siis? Vanasti söödi pajasaia või pannkooke), retsept on kenasti täpsustava laiendusega pealkirjas. Minu meelest on väga lahe, et muidu nii igavat kuklit on peediga tehtud tervislikumaks. Ja paljast vahukoort ma ei suudaks süüa. Marjad - neid pole kunagi liiga palju. Mina kavatsen küll neid kukleid teha, juba sõbrannad ütlesid, et ma neile ka teeks.
e
22. veebruar 2020, 23:58
ei taha mingit toorjuustu ja marju,ainult vahukoort ja kukleid.ärge narrige klassikat.
m
Magusaarmastaja/ 22. veebruar 2020, 22:34
Miks topitakse igale poole marju. Tahaks nii proovida, aga jah, jälle marjad. Kas saab kuskilt torte, kukleid jne. Ilma marjadeta. Tänan
l
Lee/ 22. veebruar 2020, 21:34
See võib ju hõissa olla, aga mitte vastlakukkel.
p
paljas kreem on parem / 22. veebruar 2020, 20:31
täna olid ainult martsipaniga liiga vänge pole vaja soustida kõiki asju leibu vorste mingi lisandiga
t
Traditsioonid ! / 22. veebruar 2020, 18:55
Väga toredad saiakesed, kuid, palun, ärge neid vastlakukliteks nimetage ! Mõni maitse võiks ka samaks jääda. Pole vaja pidevalt mingeid uuendusi sisse viia. Tehke, kuid andke toidule uus nimi. Vastlakukkel on ikka vahukoorega ja mitte toorjuustuga !