Kas saba ja soolikatega vürtsikilud on tõesti maitsvamad ja mahlakamad kui puhastatud fileed? Foto: Tiina Kõrtsini
Kersti Eero 22. veebruar 2020 00:01
Küsimusele, kas vürtsikilufilee ikka maitseb nagu traditsiooniline vürtsikilu või tuleks osta pigem saba ja soolikatega kala, meie pimetest ühest vastust ei andnudki. Küll aga tahtnuks kõik žüriiliikmed vähem soola ja rohkem erinevaid maitseid leida. Maksimaalselt võis üks kilu koguda 100 punkti.   

Küsimusele, kas vürtsikilufilee ikka maitseb nagu traditsiooniline vürtsikilu või tuleks osta pigem saba ja soolikatega kala, meie pimetest ühest vastust ei andnudki. Küll aga tahtnuks kõik žüriiliikmed vähem soola ja rohkem erinevaid maitseid leida. Maksimaalselt võis üks kilu koguda 100 punkti.   

„Soola asemel lootsin rohkem erinevaid vürtsikaid versioone ehk teisisõnu – nälga kustutab, aga maitsemeelt ei erguta,“ tõdevad kaks kolleegi kui ühest suust, et üldmulje vürtsikiludest jäi loodetust nigelam. „Ma poleks arvanud, et vürtsikilud võivad nii erinevalt maitseda ja alusele õhukindlalt pakendatud liblikfileed ära kuivada,“ toetab neid kolmas, kes vürtsikilu ostab vaid korra aastas – 24. veebruaril. 

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
1,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaVõida iPhone 12 nutitelefon