Foto: Ragne Värk
Küpsetised
26. veebruar 2020, 06:00

PUUST JA PUNASEKS: suus sulavad liha-riisipirukad

Lihapirukad on ikka ja alati au sees olnud. Kõige tuntumad on ehk pärmitainast valmistatud pirukad, meie aga õpetame seekord kohupiimatainast lihapirukate tegemist. Kohupiimaga valmistatud tainas jääb eriliselt pehme ja ei ole ohtu, et tainas ebameeldivalt paksuks küpseks. Särama peab ju ikka täidis ise!

Lihapirukad on ikka ja alati au sees olnud. Kõige tuntumad on ehk pärmitainast valmistatud pirukad, meie aga õpetame seekord kohupiimatainast lihapirukate tegemist. Kohupiimaga valmistatud tainas jääb eriliselt pehme ja ei ole ohtu, et tainas ebameeldivalt paksuks küpseks. Särama peab ju ikka täidis ise.

Edasi lugemiseks: