Toiduuudised

KÖÖGITÄHESTIK | Lihtne nipp, kuidas teha mune Benedicti moodi 

Ragne Värk, 19. veebruar 2020, 08:41
Pošeeritud munad. Munaroogade pošeerimine, munade pošeerimine.Foto: Teet Malsroos

See põnev Ameerikast pärit hommikusöök või varajane lõunasöök (ingl Eggs Benedict) on üha populaarsemaks saamas ka Eestis.  


Traditsiooniliselt on selle toidu puhul tegemist võileivaga, mille pehmele saiale on lisatud singi-või peekoniviil, pošeeritud muna ja Hollandi kaste. Tõsi, viimane tekitab valmistajates alati pisut kartust, kuna originaalretsepti järgi kastet valmistades peab olema väga ettevaatlik ja tähelepanelik.

Seepärast jagame me täna tavapärasest pisut erinevat kastmeretsepti, mille valmistamine on palju lihtsam, ent mekk originaaliga üsna sarnane. Ära unusta, et parima roa saad värsketest toorainetest!

Edasi lugemiseks: