Pošeeritud munad. Munaroogade pošeerimine, munade pošeerimine.Foto: Teet Malsroos
Toiduuudised
19. veebruar 2020, 08:41

KÖÖGITÄHESTIK | Lihtne nipp, kuidas teha mune Benedicti moodi

See põnev Ameerikast pärit hommikusöök või varajane lõunasöök (ingl Eggs Benedict) on üha populaarsemaks saamas ka Eestis. Esimesed vihjed sedasorti roa valmistamisest pärinevad juba aastast 1860.

See põnev Ameerikast pärit hommikusöök või varajane lõunasöök (ingl Eggs Benedict) on üha populaarsemaks saamas ka Eestis.  


Traditsiooniliselt on selle toidu puhul tegemist võileivaga, mille pehmele saiale on lisatud singi-või peekoniviil, pošeeritud muna ja Hollandi kaste. Tõsi, viimane tekitab valmistajates alati pisut kartust, kuna originaalretsepti järgi kastet valmistades peab olema väga ettevaatlik ja tähelepanelik.

Seepärast jagame me täna tavapärasest pisut erinevat kastmeretsepti, mille valmistamine on palju lihtsam, ent mekk originaaliga üsna sarnane. Ära unusta, et parima roa saad värsketest toorainetest!

Edasi lugemiseks: