Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Toiduvideod
VIDEOÕPETUS | Vaata, kui lihtne on teha ise krõbe juustune Adžaaria hatšapuri
(1)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(1)
värskemad
parimad
vanimad
17. veebruar 2020, 18:39
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
TT
18. veebruar 2020, 10:51
Pärmitainas säilib külmikus suurepäraselt. Grusiinid on praktiline rahvas, nemad teevadki tainast suurema koguse ja panevad siis jahedasse.
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
KOMMENTAARID (1)