Riivleivarull Foto: Ragne Värk
Toiduuudised
19. veebruar 2020, 06:00

SAMM-SAMMULT TEGEMISE ÕPETUS | Riivleivarull on tõeline Eesti magustoit

Kuigi nime järgi võiks nõnda arvata, pole riivleivarulli puhul tegemist soolase ampsuga. See on nagu rullbiskviit, kuid valmistamiseks on tavalise nisujahu asemel kasutatud hoopis riivleiba. Täidiseks soovitame proovida hapukoore ja mee kooslust, mis annab maiusele kerge meekoogi hõngu.

Kuigi nime järgi võiks nõnda arvata, pole riivleivarulli puhul tegemist soolase ampsuga. See on nagu rullbiskviit, kuid valmistamiseks on tavalise nisujahu asemel kasutatud hoopis riivleiba. Täidiseks soovitame proovida hapukoore ja mee kooslust, mis annab maiusele kerge meekoogi hõngu.

Edasi lugemiseks: