Kolumnid

KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Vanaema juures (Tallinnas): kuidas ikkagi kahe sinepi segust tuleb nii superhea kaste? 

Karmo Tüür, 12. veebruar 2020, 13:33
Vanaema juuresFoto: Karmo Tüür

Rataskaevu uulits on Tallinnas ilmselt vist küll kõige toiduküllasem tänav. Arvad, et oled kõik seal paiknevad puhvetis läbi käinud? Aga von Krahli teatri all olevas asutuses Vanaema juures? Ahhhaa! Ega seda kangialusesse jäävat pesakest polegi nii lihtne silmata, peab ikka varasemale luureinfole tuginema, jahtides neid kohti, mida veel pole külastanud.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

4. veebruar 2020, 18:32
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Pierre (Tartu): loominguliselt laisk köök mulle istub, kohe väga!
28. jaanuar 2020, 16:13
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Petški-Lavotški (Narva): iga ampsu jupikaupa osta on hea idee?
22. jaanuar 2020, 09:19
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL: Fredo Köök ja Baar, borš ei tohiks olla luitunuks keenud
15. jaanuar 2020, 17:34
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Seiklusjutte maalt ja merelt: kooremadu vonkles seljankakausis, ilma et keegi oleks isegi küsinud