ÜLLATA KODUSEID RESTORANIROAGA: kartuli-porgandipüree, ahjus küpsetatud pardifilee ja punane tummine kaste. Romanesco-kapsa asemel sobivad taldrikule pilku püüdma kõik meelepärased köögiviljad. Foto: Tiina Kõrtsini
Toiduuudised
8. veebruar 2020, 00:01

PART: kana on saanud endale kõva konkurendi. Vähemalt restoranis

„Kui on valida kana ja pardi vahel, võtab inimene restoranis pigem pardi,“ ütleb Scheeli restorani peakokk Indrek Rennit. Pereema aga haarab kiirel argiõhtul poest enamasti kana, kuigi sellega on rohkem mässamist kui pardiga.

„Kui on valida kana ja pardi vahel, võtab inimene restoranis pigem pardi,“ ütleb Scheeli restorani peakokk Indrek Rennit. Pereema aga haarab kiirel argiõhtul poest enamasti kana, kuigi sellega on rohkem mässamist kui pardiga.

„Kodus sa iga päev parti ei söö. Vähemalt siis, kui peres on lapsed. Pardil on veidi spetsiifilisem maitse, ka liha värvus võib lastes natuke võõristust tekitada,“ teab kokast pereisa omadest kogemustest. „Samamoodi söövad lapsed parema meelega sea- kui veiseliha,“ tõdeb ta, et palju sõltub ka pere toitumisharjumustest. 

Edasi lugemiseks: