Toiduuudised

TOORPUDRU ABC: vaata, kui lihtne on teha seda maitsvat ja tervislikku rooga 

Ragne Värk, 5. veebruar 2020, 09:58
Foto: Ragne Värk
Toorpuder on toitev kõhutäis, mis sobib hästi nii hommikusöögiks, vahepalaks kui ka miks mitte maiustamiseks magusaisu korral. Selle valmistamine on kerge – puder ei nõua keetmist ega küpsetamist, vaid eeldab lihtsalt eelmisel päeval komponentide kokkusegamist.

Toorpudru valmistamise ABC
1. Võta tabel ette ja pane kaussi meelepärased helbed.
2. Lisa juurde vedelik.
3. Vali sobiv magustaja.
4. Ei ole kohustuslik, kuid soovi korral võib lisada tekstuuri ja maitse täiustamiseks tšiiaseemneid, soola või Kreeka jogurtit. Soovi korral võid lisada ka kõik need komponendid.
5. Vali toorpudrule 1–2 lisandit.
6. Kõige viimasena vali täienduseks põhilisand.
Toorputrude valmistamiseks pane kõik komponendid säilituskarpi või purki ning sega ühtlaseks. Lase segul üle öö külmkapis valmida. Vahetult enne söömist sega puder veel kord läbi. Kaunista ja asu sööma. Kõik tabelis toodud kogused on mõeldud ühele.

Edasi lugemiseks: